JStarczewski

Homoparin saa siunata, lesbopareja siunannut, kisapappi Leena Huovinen!

  • Suomen lippu puolitagossa Eduskuntatalon edessä!
    Suomen lippu puolitagossa Eduskuntatalon edessä!
  • Kolmen SSSn hallitus esitti: Eduskunta hyväksyi uuden prideavioliittolain muutokset 106 -42 poissa 51, Presidentti vahvisti 8.4.2016!
https://www.facebook.com/notes/juhani-starczewski/kolmen-sssn-hallitus-esitti-eduskunta-hyv%C3%A4ksyi-uuden-avioliittolain-muutokset-10/1104130052980497/
    Kolmen SSSn hallitus esitti: Eduskunta hyväksyi uuden prideavioliittolain muutokset 106 -42 poissa 51, Presidentti vahvisti 8.4.2016! https://www.facebook.com/notes/juhani-starczewski/kolmen-sssn-hallitus-esitti-eduskunta-hyv%C3%A4ksyi-uuden-avioliittolain-muutokset-10/1104130052980497/
  • Jumalan sateenkaari > < Pridekapina-lippu
Jumalan sateenkaaressa on seitsemän väriä - 7 on täydellisyyden luku!
Pride- eli kapinalipussa on kuusi väriä = 6 ihmisen ja synnin luku!
http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/Jumalan_sateenkaari_ja%20_Pride-lippu.htm
    Jumalan sateenkaari > < Pridekapina-lippu Jumalan sateenkaaressa on seitsemän väriä - 7 on täydellisyyden luku! Pride- eli kapinalipussa on kuusi väriä = 6 ihmisen ja synnin luku! http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/Jumalan_sateenkaari_ja%20_Pride-lippu.htm


Homoparin saa siunata, lesbopareja siunannut → kisapappi Leena Huovinen kommntoi luonnonvastaisesti!
http://www.yleisurheilu.fi/urheilijoille/maajoukkue/maajoukkuetiimit-201...

Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että JEESUKSEN SIUNAUS on kadonnut Suomen urheilluliitolta. Pohjanoteeraus Berliinin EM-kisoissa Suomelle käymässä toteen! https://yle.fi/tekstitv/html/P645_01.html

Pohjanoteeraus  Berliinin EM-kisoissa Suomelle on  käymässä toteen. Ylen tekstitv:ssä sivulle 645 (https://yle.fi/tekstitv/html/P645_01.html) on Suomen  joukkueen suoritukset koottu yhteenvetona. Ennen kisoja julkisuudessa puhuttiin monen mitalin tavoitteesta, jota moni  piti täysin epärealistisena.

Suomella on kaksi pistesijaa ( Antti Ruuskanen keihäänheitossa 6:s  ja Topi Raitanen estejuoksussa 8:s.). Simo Lipsanen 3-loikassa on paljon vartijana sunnuntain loppukilpailussa.

Suomi on kerran EM-kisojen historiassa (European Athletics Championships 1934 -) jäänyt mitalitta, vuonna 1966. Noissa kisoissa Suomi saavutti kuitenkin  8 pistesijaa (sijat 4-8).

Berliinin EM-kisojen mitalitaulukossa  Pohjoismaista parhaiten on tähän mennessä menestynyt Norja, jonka mitalitili kasvanee vielä. Myös Ruotsi on päässyt mitalien makuun.

Suomen yleisurheilussa  on tehtävä kovia strategisia päätöksiä (esim. henkilökohtaisten valmentajien tukeminen). Vuoden 1966 jälkeen tehtiin oikeita päätöksiä, jotka nostivat  Suomen yhdeksi Euroopan johtavaksi yleisurheilumaaksi 1970-luvulla.

Suomen Urheiluliitto   on muutosten edessä  ja tarpeessa. Myönteistä kehitystä kenttäorganisaatiossa on viime vuosina tapahtunut. Mutta se ei  vielä riitä. Liiton puheenjohtaja ei voi olla näkymätön johtaja  niin kuin on viime vuosina ollut.

+

Kristiina Mäkelä avasi EM-finaalinjälkeisiä tuskan hetkiään – pysäyttävä kohtaaminen kisapapin kanssa
Kilpailun jälkeen Mäkelä piti itsensä kasassa haastattelualueella, mutta joukkueen hotellilla tunteet ottivat vallan.
– Sitä on aika sumussa, kunnes kohdalle osuu ihminen, jolle ei enää pysty pitämään yllä sellaista normaalia pettymystilaa. Tällä kertaa se ihminen oli joukkueemme pappIi Leena(Huovinen).
– Kun Leena tuli kysymään vointiani, ulos tuli vain itkutulva. Paikalle tuli vielä joukkueen hierojaPena (Pentti Niemi). Hän ja Leena ovat minulle todella tärkeitä ihmisiä. Heidän kanssaan oli hyvä purkaa tuskaa ja käsiteltyä asioita, Mäkelä kertoi Ilta-Sanomille puhelimitse sunnuntaiaamuna.
Heti finaalin jälkeen Mäkelä kertoi stadionilla, että vaisuun suoritukseen osasyynä oli ”henkilökohtainen ongelma”. Hän ei kuitenkaan avannut asiaa tarkemmin.

+

Maa kulottuu ja kuivuu, maanpiiri riutuu ja kuivuu, maan lailla taivaskin riutuu. Maa muuttuu saastaiseksi jalkojen alla, sillä sen asukkaat ovat hylänneet lain, rikkoneet käskyt, tehneet tyhjäksi ikuisen avioliiton. Siksi kirous syö maan, sen asukkaat saavat maksaa teoistaan.

+

JEESUS: 'Sentähden mies luopukoon isästänsä ja äidistänsä ja liittyköön vaimoonsa, ja ne kaksi tulevat yhdeksi lihaksi'?Niin eivät he enää ole kaksi, vaan yksi liha. Minkä siis Jumala on yhdistänyt, sitä älköön ihminen erottako."

IHMINEN: Luonnonvastaiset terveiset - Roomalaiset 1:26-28 : arkkipiispa emeritus Kari Mäkisen kuin nykyisen arkkipiispa Tapio Luoman välittämät terveiset ja siunaukset pridetilaisuuteen osallistuneille - mies+mies ja nainen+nainen - aviopareille: ”Olette löytäneet rinnallenne kumppanin, jonka kanssa haluatte elämänne jakaa. Onnittelen teitä tapahtumaan osallistuvia aviopareja ja toivotan teille Jumalan siunausta ja hänen hyvää johdatustaan”, arkkipiispa Luoman jättämässä viestissä luki.

Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä miesten kanssa makaavat miehet, eivät varkaat, ei ahneet, ei juomarit, ei pilkkaajat eivätkä anastajat saa periä Jumalan valtakuntaa. Ja tuommoisia te olitte, jotkut teistä; mutta te olette vastaanottaneet peson, te olette pyhitetyt, te olette vanhurskautetut meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä ja meidän Jumalamme Hengessä. 1. Kor. 6:9-11

Me tiedämme, että laki on hyvä, jos sitä käytetään lain tarkoituksen mukaisesti. Eihän lakia ole säädetty kunnon ihmisten takia, vaan lain ja järjestyksen rikkojien, jumalattomien ja syntisten, rienaajien ja pyhänhäpäisijöiden, isän- ja äidinmurhaajien, tappajien, siveettömien, miesten kanssa makaavien miesten, ihmisten sieppaajien, valehtelijoiden, valapattojen ja ylipäänsä kaikkien sellaisten takia, jotka toimivat vastoin tervettä oppia. 

Näin sanoo iäti ylistettävän Jumalan kirkkautta julistava evankeliumi, joka on minulle uskottu.

1.Timoteuksen kirje 1:8-11

Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti. Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia. Roomalaiskirje 1:18-32

Ja hän poltti poroksi Sodoman ja Gomorran kaupungit ja tuomitsi ne häviöön, asettaen ne varoitukseksi niille, jotka vastedes jumalattomasti elävät. 2.Pietarin kirje 2:6

...samoin kuin Sodoma ja Gomorra ja niiden ympärillä olevat kaupungit, jotka samalla tavalla kuin nekin harjoittivat haureutta ja eksyivät luonnottomiin lihanhimoihin, ovat varoittavana esimerkkinä, kärsiessään iankaikkisen tulen rangaistusta. Juudaan kirje 1:7

+

KISAPAPIN HUONEENTAULU

Kisapapin tehtävässä on kyse papin yleisestä tehtävästä palvella seurakuntalaisia eli urheiluväkeä heidän arkisessa ympäristössään. papin paikka on toimia joukkueessa hengellisenä ja henkisenä huoltoasemana. Kisapapin rooli on suorituksesta vapaan alueen tarjoaminen niin urheilijalle kuin myös taustajoukoille (valmentajat, joukkueen johto, huoltajat, hierojat, fysioterapeutit ja lääkärit) ei pelkästään kilpailumatkoilla vaan myös niiden välissä.

Kisapappi on samanaikaisesti joukkueen jäsen ja ulkopuolinen tukihenkilö. Kisapapin rooliin kuuluu olla kuuntelija, näkijä, kokija, ukkosenjohdatin, haastaja, lohduttaja, toivon tuoja, pienen matkan päästä katsoja/tarkkailija sekä havainnoija kellon ajasta riippumatta. On aistittava ilmapiiriä , tunnelmia ja pyrittävä tekemään oikeita ratkaisuja. Se vaatii läsnäoloa, jotta urheilija tai muu joukkueen jäsen voi tuntea olonsa turvalliseksi. Ihminen, joka kaipaa kuulevaa korvaa, tarkkailee erityisen huolella, kuka on sopiva ja luotettava hänen huoliensa kuuntelija. Papilla on täydellinen vaitiolovelvollisuus, kun asiat niin vaativat. Sen sijaan tilanne, johon vaitiolovelvollisuus ei liity, on syytä tuoda esiin, jotta voimme tehdä asioita jopa paremmin muidenkin kanssa keskustellen.

Kisapapin rooli on olla joukkueessa henkilö, jolla on aikaa ja tilaa kovien paineiden keskellä katsoa puolueettomasti paitsi huippu-urheilun arkea ja juhlaa, myös ulkopuolisin silmin elämän sääntöjä. Kisapappina voi tehdä sellaisiakin havaintoja, jotka ovat esteenä menestymiselle ja tuloksen tekemiselle. Havaintoja esiin nostaessa asenteen tulee olla nöyrä, rinnalle asettuva ja tukeva-ei siis ylhäältä päin osoitteleva. Kisappain tehtävänä on ottaa vastaan ristiriidoista ja työpaineista kertovia viestejä lamaantumatta niiden alle tai syyttämättä ketään. Ja voi sanoa ääneen sen, mitä kukaan muu yhteisössä ei sano ääneen.

Kisapapin rooli on toimia työpaikkapappina yhteisössä, missä kaikki yrittävät parastaan ja paineita tulee monesta suunnasta. Papin tehtävänä on nähdä koko elämä, iso kuva. Urheilija eikä kukaan muukaan joukkueen jäsen tule tyhjiöstä kisatilanteisiin. Viime kädessä jokainen meistä kysyy, millä eväillä kasvetaan ehjäksi, kokonaiseksi, ”tolokun” ihmiseksi. Näitä kysymyksiä esittävät urheilun parissa olevatkin tulipa menestystä tai ei.

”Sinä ajattelet meitä ensisijaisesti ihmisinä ja vasta sitten urheilijana ” totesi eräs urheilija Vancouverin olympialaisissa 2010. Kisapapin rooli antaa mahdollisuuden päästä lähelle urheilijaa, valmentajaa tai ketä tahansa, mutta aina yhteisillä ehdoilla. ”Ihmismielen syvä tuntemus tulee pappeutesi kautta joukkueen voimavaraksi” määritteli moninkertaisen MM-mitalistinvalmentaja kisapapin roolia. Ja ehkä koskettavin määritelmä työstäni tuli moninkertaiselta arvokisamitalistilta, joka jo uran loputtua laittoi onnentoivotukset kisamatkalle seuraavanlaisesti: ”Kun sinä olet matkassa,kenellekään ei ole hätää, kävi itse kisassa miten tahansa”

”Siinä missä media, yleisö, urheilujohto, urheilija itse ovat armottomia ja katsovat vain tuloksiin, on kirkon tehtävä kisapappeuden kautta tuoda huippu-urheiluun ja sen piirissä eläville armeliaisuutta. (Göran Hellberg)

Vaikka en ole itse kovin uskonnollinen tai oikeammin sanottuna kirkollinen, ihailen pastori Leena Huovista, joka on siis ihan oikea ihminen - onneksi. Hän toimii yliopisto- ja urheilijoiden kisapappina ja on erittäin kiitelty ja pidetty persoona noin yleisemminkin. Vaikka vastustajiakin on, Leenasta tykkäävät niin ateistit kuin uskovaisetkin, ja ennen kaikkea: Leena tykkää niin uskovaisista kuin ateisteistakin.

Harvoin näkee henkilöä, joka kohtaa ihmisen niin puhtaasti ihmisenä ja hyvin paljon tämän omista lähtökohdista käsin. Leena on aito, lämmin, luonteva, huumorintajuinen. Leena on rohkea. Leena on rock. Juuri sellainen kuin ”sielunhoitajan” pitääkin olla. Leenaa kiinnostaa aidosti, mitä sinulla on hänelle sanottavaa. Leena ei ole kyyninen. Leenalle tekee mieli jutella asioistaan. Sellainen minäkin haluaisin olla valmentajana. Tyyppi, jolle on helppo tulla puhumaan ja tyyppi joka näkee urheilijanaamarin takaa ihmisen. Olisi kiva olla sellainen valmentaja, kuin Leena on pappi.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän JStarczewski kuva
Juhani Starczewski

Suomen kaikkien aikojen heikoimmat EM-yleisurheilukisat saivat sinettinsä – Lipsanenkin ulos pistesijoilta
https://yle.fi/urheilu/3-10349425

Simo Lipsanen jäi kolmiloikan EM-finaalissa tulokseen 16,46 ja oli lopputuloksissa yhdeksäs. Se tarkoitti sitä, että Suomi jäi kaikkien aikojen heikoimpaan tulokseen koskaan yleisurheilun EM-kisoissa.

Super-EM 201812.8.2018 klo 21:47päivitetty 12.8.2018 klo 22:02
Simo Lipsanen jäi ulos pistesijoilta EM-kolmiloikassa

Kolmiloikkaaja Simo Lipsanen jäi ulos loppukierroksilta miesten kolmiloikan finaalissa EM-kisoissa Berliinissä. Lipsasen paras oli 16,46. Sijoitus oli yhdeksäs.

Lipsanen hyppäsi parhaansa viimeiseksi jääneellä kolmannella kierroksella. Toisella yrityksellä Lipsanen astui yli. Ensimmäisellä yrityksellä lensi 16,37. Lipsanen jäi kauden parhaastaan selvästi. Viime kaudella uuden Suomen ennätyksen yli 17 metriin hypännyt 23-vuotias Lipsanen on tällä kaudella saavuttanut parhaimillaan 16,84.

Lipsasen sijoitus varmisti myös sen, että Berliinin EM-kisoista tulivat suomalaisittain kaikkien aikojen heikoimmat.

Aiemmin ainoastaan vuonna 1966 Suomi on jäänyt yleisurheilun EM-kisoissa ilman mitalia.

Tuolloin tuli kahdeksan pistesijaa, mutta nyt Berliinissä tuli kaksi sijoitusta kahdeksan parhaan joukkoon: Antti Ruuskanen keihäänheitossa ja Topi Raitanen 3 000 metrin estejuoksussa.

Päätöspäivänä Lipsasen lisäksi yhdeksännelle sijalle ylsivät uudella Suomen ennätyksellä 4x100 metrin pikaviestijoukkue.

Lue lisää:

Viestimiehet tykittivät uuden Suomen ennätyksen EM-kisoissa – niukka karsiutuminen finaalista ei hyydyttänyt hymyä ja tanssia: "Antaa epäilijöille näyttöjä"

Suomen Urheiluliiton valmennuspomo Berliinin EM-pettymyksestä: "En aio olla kehityksen este"

"EM-kisat menevät pettymyksen puolelle" – Olympiakomitean pomo Lehtimäki haluaa suomalaiseen yleisurheiluun keskittämistä

Käyttäjän JStarczewski kuva
Juhani Starczewski

SURUNVALITTELUT "SATEENKAARIBLUFFISTA" = HUIJAUS JA HÄMÄYS!

Suomen maa on saastunut asukkaittensa alla, sillä he ovat rikkoneet lait, muuttaneet käskyt, hyljänneet iankaikkisen avioliiton. Pride goeth before destruction - When pride cometh, then cometh shame. Snl 16:18 Pride käy kukistumisen edellä, ylpeys lankeemuksen edellä.

JEESUS: Hän vastasi ja sanoi: "Ettekö ole lukeneet, että Luoja jo alussa 'loi heidät mieheksi ja naiseksi' ja sanoi: 'Sentähden mies luopukoon isästänsä ja äidistänsä ja liittyköön vaimoonsa, ja ne kaksi tulevat yhdeksi lihaksi'? Niin eivät he enää ole kaksi, vaan yksi liha. Minkä siis Jumala on yhdistänyt, sitä älköön IHMINEN erottako."
Matteuksen evankeliumi: 9:46

IHMINEN: arkkipiispa emeritus Kari Mäkisen kuin nykyisen arkkipiispa Tapio Luoman välittämät terveiset ja siunaukset tilaisuuteen osallistuneille - mies+mies ja nainen+nainen - aviopareille:

”Olette löytäneet rinnallenne kumppanin, jonka kanssa haluatte elämänne jakaa. Onnittelen teitä tapahtumaan osallistuvia aviopareja ja toivotan teille Jumalan siunausta ja hänen hyvää johdatustaan”, arkkipiispa Luoman jättämässä viestissä luki.

JEESUS: Mutta voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun suljette taivasten valtakunnan ihmisiltä! Sillä itse te ette mene sisälle, ettekä salli meneväisten sisälle mennä. Matteuksen evankeliumi: 23:13

Ja hän poltti poroksi Sodoman ja Gomorran kaupungit ja tuomitsi ne häviöön, asettaen ne varoitukseksi niille, jotka vastedes jumalattomasti elävät. 2.Pietarin kirje: 2:6

Samoin kuin Sodoma ja Gomorra ja niiden ympärillä olevat kaupungit, jotka samalla tavalla kuin nekin harjoittivat haureutta ja eksyivät luonnottomiin lihanhimoihin, ovat varoittavana esimerkkinä, kärsiessään iankaikkisen tulen rangaistusta. Juudaan kirje: 1:7

Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa, sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut. Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa, koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.
Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi. Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.
Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen;
samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti. Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia. Roomalaiset 1

Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat, EIVÄT MIESTEN KANSSA MAKAAVAT MIEHET - emeritus arkkipiispa Kari Mäkinen : Homoseksuaalisuus ei ole minkäänlainen synti - MTV Kotimaa Julkaistu 18.10.2010 17:08 - , eivät varkaat, ei ahneet, ei juomarit, ei pilkkaajat eivätkä anastajat saa periä Jumalan valtakuntaa. Ja tuommoisia te olitte, jotkut teistä; mutta te olette vastaanottaneet peson, te olette pyhitetyt, te olette vanhurskautetut meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä ja meidän Jumalamme Hengessä.
1.Korinttolaiskirje: 6:9-11

Mutta me tiedämme, että laki on hyvä, kun sitä lain mukaisesti käytetään ja tiedetään, että lakia ei ole pantu vanhurskaalle, vaan laittomille ja niskoitteleville, jumalattomille ja syntisille, epähurskaille ja epäpyhille, isänsä tappajille ja äitinsä tappajille, murhamiehille, haureellisille, MIESTEN KANSSA MAKAAVAT MIEHET - emeritus arkkipiispa Kari Mäkinen : Homoseksuaalisuus ei ole minkäänlainen synti - MTV Kotimaa Julkaistu 18.10.2010 17:08 - , ihmiskauppiaille, valhettelijoille, valapattoisille ja kaikelle muulle, mikä on tervettä oppia vastaan - autuaan Jumalan kirkkauden evankeliumin mukaisesti, joka on minulle uskottu.
1.Timoteuksen kirje 1:8-11

Käyttäjän JStarczewski kuva
Juhani Starczewski

Emeritus arkkipiispa Kari Mäkinen : Homoseksuaalisuus ei ole minkäänlainen synti - MTV Kotimaa Julkaistu 18.10.2010 17:08

Vanhurskaus kansan korottaa, mutta synti on kansakuntien häpeä. Sananlaskut 14

Mihin prideylpeys tulee, sinne tulee häpeäkin..Sananlaskut 11:2

Jumalan sateenkaariliiton kaaressa on 7 väriä:

1. punainen
2. oranssi
3. keltainen
4. vihreä
5. sininen
6. indigo
7. violetti (lila)

Tunnetusti saatana yrittää aina matkia Jumalan tekoja.
Niin myös tälläkin kertaa mutta on unohtanut yhden väreistä.
Pridekapinalipussa on vain 6 väriä:

1. punainen
2. oranssi
3. keltainen
4. vihreä
5. sininen
6. violetti

+

Ex-homo Amadeus Oilinki kohuhaastattelun jälkeen: �Kun jaan elämäntarinani, suvaitsevaisuus loppuu

https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/ex-homo-am...

+

Eheytyneet homot Vapausmarssillaan Washingtonissa - "Maassamme olevat valheet ja harhat alkavat murtua!"
"Miksi meillä ei voi olla kulkueita, kun kaikilla LGBT-ryhmillä ja tällaisilla on... olemme tulleet kaapista ulos niistä elämäntavoista ja haluamme kertoa tarinamme"
JEESUS MESSIAS: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä!" Matteuksen evankeliumi: 28:18

http://www.oikeamedia.com/o1-66709

+

ALLEKIRJOITA ADRESSI PRESIDENTTI KYÖSTI KALLION RUKOUS TALVISODAN AIKANA NIVALAN KIRKOSSA ITSENÄISYYSPÄIVÄNÄ 6.12.1939, KUN SUOMI OLI OLLUT VIIKON TALVISODASSA!
https://www.adressit.com/presidentti_kyosti_kallio...

+

Eduskunta hylkäsi Jeesuksen liiton 120 jaa - 48 ei - 2 tyhjää - 29 poissa 17.2.2017! Antikristuksen liitto voimaan 1.3.2017!
https://www.facebook.com/notes/juhani-starczewski/...

+

Kolmen SSSn hallitus esitti: Eduskunta hyväksyi uuden avioliittolain muutokset 106 -42 poissa 51, Presidentti vahvisti 8.4.2016!
https://www.facebook.com/notes/juhani-starczewski/...

+

Samaa sukupuolta olevat kumppanit saivat oikeuden rekisteröidä parisuhteensa 28.9.2001!
https://www.facebook.com/notes/juhani-starczewski/...

+

Kerrotaan julkisesti mikä ero on PYHÄN JUMALAN + 7 + ja epäpyhän - saatanan 6 = pride - välillä!
https://www.facebook.com/notes/juhani-starczewski/...

+

Finlandiasta homolandiaksi 28.11.2014 /12.12.2014 puolesta 105/101 vastaan 92/90! Presidentti Niinistö vahvisti lain 22.2.2015!
https://www.facebook.com/notes/juhani-starczewski/...

+

Suomen Eduskunta iloitsee uuden luonnonvastaisen lain 1.3.2017 voimaantulosta! Äänestys 16.2.2016 = 106 - 42 poissa 51!
https://www.facebook.com/notes/juhani-starczewski/...

+

Setan Petri Janhunen toimii aktiivisti evlutseurakunnassa, mutta ei ole uskossa Jeesukseen, eikä usko homoutta synniksi!
https://www.facebook.com/notes/juhani-starczewski/...

+

Sääolosuhteiden yms. seurantaa Suomessa 1.3.2017 alkaen -> Jeremia 23:19 pyörremyrsky..Roomalaiset 1:18 -> Sillä Jumalan viha..
https://www.facebook.com/notes/juhani-starczewski/...

+

Kymmenen käskyn huoneentaulut Suomen Tasavallan Presidentille. Pääministerille ja kaikille 200 kansanedustajalle 2015-2019!
https://www.facebook.com/notes/juhani-starczewski/...

+

Saarna Imatralla: abortti, avioero, haureus, porno, juopottelu, raha/mammona, naispappeus, homoseksualismi....
https://www.facebook.com/notes/juhani-starczewski/...

+

Löytyykö luteripappeja, jotka julkisesti kirkossa saarnavat: "On julmaa, jos homoutta ei sanota synniksi!"
https://www.facebook.com/notes/juhani-starczewski/...

+

AITO AVIOLIITTO: Aabrahamin ja Saaran Usko ja Elämä! Aidon Avioliiton tärkein tunnusmerkki = alamaisuus: vallanalaisuus!
https://www.facebook.com/notes/juhani-starczewski/...

+

Uskova Vaimo peitätkö vai häpäisetkö pääsi -> miehesi -> Jumalanpalveluksessa rukoillessa ja profetoidessa?
https://www.facebook.com/notes/juhani-starczewski/...

+

Suomen Eduskunta 2015-2019! Suomen 311 kuntaa!
https://www.facebook.com/notes/juhani-starczewski/...

+

HÄÄPÄIVÄNÄMME + 37v + 6.6.2018 RAKKAALLE TERTTU-VAIMOLLENI: Kelpo Vaimon Ylistys! : )) Kiitos JEESUS!
https://www.facebook.com/notes/juhani-starczewski/...

++++++

Monet yritykset ovat viime aikoina osallistuneet englanninkielistä termiä PRIDE - suomeksi ylpeys, ylvästely, ylpeydenaihe, ylimielisyys, kopeus, huippu, kiima - käyttävään vahvasti poliittiselta vaikuttavaan kampanjaan.

+++++++

OSK Keskimaan johtaja Antti Määttä 5.7.2018 klo 14:07
https://www.facebook.com/antti.maatta.73

SOK:n hallintoneuvoston toinen varapuheenjohtaja:
Antti Määttä, toimitusjohtaja, Muurame
https://www.s-kanava.fi/web/s-ryhma/sok-yhtyma

Hei Antti! Surunvalittelut sateenkaaribluffista!

Koska olen Osk Keskimaan jäsen ja ollut vuosia myös sen edustajiston jäsen, niin tuon esiin tämän varoituksen kentältä. Monet ovat ottaneet minuun yhteyttä ja tuon esiin niin omani kuin monien samanHenkisten ajatukset.

Laitapa viestiä SOKn johdolle, joka haluaa karkottaa ydinlapsiperheet ja yksilöUskovat toimintansa piiristä. Nyt ei ole Yhteishyvä enää yhteistä hyvää, vaan johto ajaa niin jumalattomia arvoja, että monet, jotka tuntevat JEESUKSEN ja RAAMATUN ovat tehneet ratkaisunsa.

SOKn johto on varmaan huomioinut tällaisen toiminnan seuraukset ja laskenut kustannukset sen mukaan.
Julkisen sektorin ja yrityselämän tulee toimia neutraalisti ja kunnioittaa kaikkien asiakkaiden näkemyksiä, näin ei SOKn kohdalla enää tapahdu!

Pride goeth before destruction - When pride cometh, then cometh shame. Sanalaskut 16:18 Pride käy kukistumisen edellä, ylpeys lankeemuksen edellä.

JEESUS: Hän vastasi ja sanoi: "Ettekö ole lukeneet, että Luoja jo alussa 'loi heidät mieheksi ja naiseksi' ja sanoi: 'Sentähden mies luopukoon isästänsä ja äidistänsä ja liittyköön vaimoonsa, ja ne kaksi tulevat yhdeksi lihaksi'? Niin eivät he enää ole kaksi, vaan yksi liha. Minkä siis Jumala on YHDISTÄNYT, sitä älköön IHMINEN erottako." Matteuksen evankeliumi: 9:46

Jumalan sateenkaariliiton kaaressa on 7 väriä.

1. punainen
2. oranssi
3. keltainen
4. vihreä
5. sininen
6. indigo
7. violetti (lila)

Tunnetusti saatana yrittää aina matkia Jumalan tekoja.
Niin myös tälläkin kertaa mutta on unohtanut yhden väreistä.
Pridekapinalipussa on vain 6 väriä:

1. punainen
2. oranssi
3. keltainen
4. vihreä
5. sininen
6. violetti

Prisman tuki Pridelle oli liikaa kansanedustaja Antero Laukkaselle - mm. HOKn edustajiston jäsen: haluaa irtautua S-ryhmästä – "Ei minulta kysytty asiasta mitään"

+

1.Korinttolaiskirje: SIVEETTÖMYYDEN TUOMITSEMINEN

5:9 Minä kirjoitin teille kirjeessäni, ettette seurustelisi huorintekijäin kanssa;
5:10 en tarkoittanut yleensä tämän maailman huorintekijöitä tai ahneita tai anastajia tai epäjumalanpalvelijoita, sillä silloinhan teidän täytyisi lähteä pois maailmasta.
5:11 Vaan minä kirjoitin teille, että jos joku, jota kutsutaan veljeksi, on huorintekijä tai ahne tai epäjumalanpalvelija tai pilkkaaja tai juomari tai anastaja, te ette seurustelisi ettekä söisikään semmoisen kanssa.
5:12 Sillä onko minun asiani tuomita niitä, jotka ovat ulkopuolella? Ettekö tekin tuomitse vain niitä, jotka ovat sisäpuolella?
5:13 Mutta ulkopuolella olevat tuomitsee Jumala. "Poistakaa keskuudestanne se, joka on paha."

Suomen maa on saastunut asukkaittensa alla, sillä he ovat rikkoneet lait, muuttaneet käskyt, hyljänneet iankaikkisen avioliiton.
https://www.facebook.com/juhani.starczewski/posts/...

Käyttäjän JStarczewski kuva
Juhani Starczewski

++++++

Monet yritykset ovat viime aikoina osallistuneet englanninkielistä termiä PRIDE - suomeksi ylpeys, ylvästely, ylpeydenaihe, ylimielisyys, kopeus, huippu, kiima - käyttävään vahvasti poliittiselta vaikuttavaan kampanjaan.

+++++++

OSK Keskimaan johtaja Antti Määttä 5.7.2018 klo 14:07
https://www.facebook.com/antti.maatta.73

SOK:n hallintoneuvoston toinen varapuheenjohtaja:
Antti Määttä, toimitusjohtaja, Muurame
https://www.s-kanava.fi/web/s-ryhma/sok-yhtyma

Hei Antti! Surunvalittelut sateenkaaribluffista!

Koska olen Osk Keskimaan jäsen ja ollut vuosia myös sen edustajiston jäsen, niin tuon esiin tämän varoituksen kentältä. Monet ovat ottaneet minuun yhteyttä ja tuon esiin niin omani kuin monien samanHenkisten ajatukset.

Laitapa viestiä SOKn johdolle, joka haluaa karkottaa ydinlapsiperheet ja yksilöUskovat toimintansa piiristä. Nyt ei ole Yhteishyvä enää yhteistä hyvää, vaan johto ajaa niin jumalattomia arvoja, että monet, jotka tuntevat JEESUKSEN ja RAAMATUN ovat tehneet ratkaisunsa.

SOKn johto on varmaan huomioinut tällaisen toiminnan seuraukset ja laskenut kustannukset sen mukaan.
Julkisen sektorin ja yrityselämän tulee toimia neutraalisti ja kunnioittaa kaikkien asiakkaiden näkemyksiä, näin ei SOKn kohdalla enää tapahdu!

Pride goeth before destruction - When pride cometh, then cometh shame. Sanalaskut 16:18 Pride käy kukistumisen edellä, ylpeys lankeemuksen edellä.

JEESUS: Hän vastasi ja sanoi: "Ettekö ole lukeneet, että Luoja jo alussa 'loi heidät mieheksi ja naiseksi' ja sanoi: 'Sentähden mies luopukoon isästänsä ja äidistänsä ja liittyköön vaimoonsa, ja ne kaksi tulevat yhdeksi lihaksi'? Niin eivät he enää ole kaksi, vaan yksi liha. Minkä siis Jumala on YHDISTÄNYT, sitä älköön IHMINEN erottako." Matteuksen evankeliumi: 9:46

Jumalan sateenkaariliiton kaaressa on 7 väriä.

1. punainen
2. oranssi
3. keltainen
4. vihreä
5. sininen
6. indigo
7. violetti (lila)

Tunnetusti saatana yrittää aina matkia Jumalan tekoja.
Niin myös tälläkin kertaa mutta on unohtanut yhden väreistä.
Pridekapinalipussa on vain 6 väriä:

1. punainen
2. oranssi
3. keltainen
4. vihreä
5. sininen
6. violetti

Prisman tuki Pridelle oli liikaa kansanedustaja Antero Laukkaselle - mm. HOKn edustajiston jäsen: haluaa irtautua S-ryhmästä – "Ei minulta kysytty asiasta mitään"

+

1.Korinttolaiskirje: SIVEETTÖMYYDEN TUOMITSEMINEN

5:9 Minä kirjoitin teille kirjeessäni, ettette seurustelisi huorintekijäin kanssa;
5:10 en tarkoittanut yleensä tämän maailman huorintekijöitä tai ahneita tai anastajia tai epäjumalanpalvelijoita, sillä silloinhan teidän täytyisi lähteä pois maailmasta.
5:11 Vaan minä kirjoitin teille, että jos joku, jota kutsutaan veljeksi, on huorintekijä tai ahne tai epäjumalanpalvelija tai pilkkaaja tai juomari tai anastaja, te ette seurustelisi ettekä söisikään semmoisen kanssa.
5:12 Sillä onko minun asiani tuomita niitä, jotka ovat ulkopuolella? Ettekö tekin tuomitse vain niitä, jotka ovat sisäpuolella?
5:13 Mutta ulkopuolella olevat tuomitsee Jumala. "Poistakaa keskuudestanne se, joka on paha."

Suomen maa on saastunut asukkaittensa alla, sillä he ovat rikkoneet lait, muuttaneet käskyt, hyljänneet iankaikkisen avioliiton.
https://www.facebook.com/juhani.starczewski/posts/...

+++++++

Antti Määttä kirjoittaa: Hei Juhani ja kiitos viestistäsi.

Voin vakuuttaa sinulle, että emme kaupparyhmänä ole asettuneet ketään vastaan. Kunnioitamme tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta ja jokainen yksittäinen mielipide ja arvo on meille yhtä tärkeä.

Prisma-ketjumme oli mukana Pride-tapahtumassa BMG-vaatemerkillä ja siten yksi tapahtuman yhteistyökumppaneista. Haluamme tuoda mukanaololla esiin Muoti kuuluu kaikille -perusfilosofiaamme, joka korostaa yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. BMG (Boy Meets Girl) on newyorkilaisen muotisuunnittelija Stacy Igelin luomus. Merkin tuotteet tulivat Prismojen valikoimiin viime kesänä. Sen kantaaottavuus esimerkiksi kiusaamisen estämiseksi ja erilaisuuden hyväksymisen viesti on otettu ilolla vastaan etenkin nuorten parissa. Merkki on osallistunut Priden kaltaisiin tapahtumiin myös USA:ssa.

Toivon, että tämä antoi sinulle hieman lisää tietoa linjastamme ja tästä kyseisestä yhteistyöstä.

S-ryhmänä olemme tiiviisti ja jatkuvasti mukana erityisesti lapsiperheiden ja lasten asioiden tukemisessa. Tänä vuonna järjestämme taas lähes 100 maksutonta Ässäkokkikurssia Marttojen kanssa alakouluikäisille lapsille, lasten vapaa-ajanviettoon suunnattuja Ässäkenttiä löytyy tämän vuoden lopussa jo 100 ympäri Suomen. Lisäksi osuuskaupat ovat paikallisesti tukemassa monia alueellisesti merkittäviä hankkeita, jotka liittyvät niin lapsiin kuin vanhuksiinkin. Kuten edustajiston jäsenenä hyvin tiedät, meillä Keskimaassa muistetaan vuotuisella lahjoituksella apua ja tukea tarvitsevia, myös heikommassa asemassa olevia lapsiperheitä.

Hyvää kesän jatkoa toivottaen

+++++++

Juhani Starczewski kirjoittaa:

Kiitos viestistäsi!

Tässä pridebluffissa on kysymys siitä, että JEESUKSEEN Uskova ei voi hyväksyä sitä, ettei SYNTIÄ enää sanota SYNNIKSI!

SUURINTA RAKKAUTTA ON SANOA, ETTÄ SYNNILLE ON LÄÄKE, JOKA AUTTAA!

Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo (myös homoseksuaali on syntinen), hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.
Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi.
Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen.
Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat.
Johanneksen evankeliumi: 3:16-19

Siunattua kesää ja kesälomaa!

Puheenaiheeseen liittyvää